dimarts, 7 de juny del 2016

5è curs de ratafia

L’Associació Amics Escoltes del Montnegre torna a organitzar un petit curs per aprendre a fer ratafia. I aquesta ja és la 5a edició! Un petit aniversari per una humil activitat.

Quan?
Tal com mana la tradició, s'han de collir les herbes a les proximitats de la diada de Sant Joan. Per tant, el curs tindrà lloc el dia 25 de juny de 2015. El curs començarà a les 8.30h i acabarà després de dinar.

On?
A les 8.30h ens reunirem i sortirem del cau (C/ Bruguera, 51) i farem una ruta a peu (aproximadament 15-20 km) per recollir les herbes. 

Què?
Cada participant haurà de portar:
  • Esmorzar.
  • Dinar.
  • Cantimplora plena aigua: Durant tot el recorregut no hi ha cap font. On dinarem, sí.
  • Calçat còmode per caminar.
  • Cistell o similar per posar-hi les herbes.
  • Ganivet o estisores.

Com?
Iniciarem aquesta petita ruta passant per tots els llocs on coneixem que hi ha les herbes. Mentre anem caminant i durant les pauses del camí, s'anirà explicant com es prepara la ratafia. Finalment, i per acabar la jornada, farem una parada al mas de can Buch de les Nogueres. Allà collirem les nous verdes, reposarem i dinarem tranquil·lament. Quan es desitgi, començarem el descens per tornar cap a Calella.

Qui?
TOTHOM: Socis i no socis.
Anirem tranquil·lament, no és una competició. Serà una passejada tranquil·la i distesa, us hi sentireu còmodes segur.

Tot i ser un curs GRATUÏT, demanem que ens confirmeu la vostra assistència per poder conèixer el número de participants. Si hi esteu interessats, envieu-nos un correu a info@amicsescoltes.cat per tal d'inscriure-us. Si hi ha qualsevol dubte o aclariment, podeu trucar al 627 75 71 54 (Pere Badalló).