dilluns, 16 de maig del 2016

Clean up the Med 2016

Us informem que el proper dissabte 21 de maig des de l'Agrupament Escolta Montnegre es participa, amb totes les seves unitats, a la campanya Clean up the Med (Neteja el Mediterrani)

L’objectiu d’aquesta campanya és augmentar la consciència ambiental mentre es redueix la contaminació generada per l’activitat humana. Els dies 27, 28 i 29 de maig (en el nostre cas uns dies abans) seran milers els voluntaris que, arreu de la Mediterrània, estaran treballant per tal de conscienciar les seves poblacions sobre la necessitat de conservació del medi ambient i el nostre Agrupament hi vol afegir el nostre granet de sorra.

Des dels Amics Escoltes del Montnegre volem fer-ne una mica de difusió. Si hi voleu col·laborar, es trobaran a les 9.00h a la Plaça de l’Església per anar cap al Torrent de les Basses, sota el far de Calella. Allà iniciaran la neteja. Es realitzarà a aquella zona perquè acaba desembocant al mar, aportant-hi residus i, d'aquesta manera, s'evitarà l'entrada de més residus al mar. A les 13.30h serem, de tornada, a la plaça de l’església.

Coses que s’han de portar:
  • Esmorzar
  • Cantimplora plena
  • Es recomana portar posat crema solar i loció antimosquits

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la secretària de l’Agrupament, la Míriam Morell (600 89 49 79).

Clean up the Med 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.