Marxa de Sant AndreuCada any, el cap de setmana més pròxim a la festivitat de Sant Andreu apòstol (30 de novembre) l'associació Amics Escoltes del Montnegre i l'AgrupamentEscolta Montnegre organitzem la Marxa de Sant Andreu. Fem coincidir aquestes dates amb la festivitat de Sant Andreu apòstol a mode de recuperació de l'aplec de Sant Andreu de l'Arboceda.

La marxa és de caràcter popular i no competitiva. Transcorre per l'entorn del Parc del Montnegre-Corredor més proper al terme municipal de Calella. El principal motiu per la celebració d'aquesta marxa és donar a conèixer diferents indrets de la Serralada del Montnegre que tinguin un interès paisatgístic i/o cultural important. Tot això fent explicacions, mitjançant un fulletó que s'entrega a cada participant i penjant cartells explicatius, de les principals característiques i/o històries dels llocs que es vagin visitant. Aquest és un dels atractius principals d'aquesta marxa i que la diferencia de les altres.

Per tal de poder arribar a diferents col·lectius, així com potenciar la caminada per entorns naturals amb familiars i amics s'han dissenyat dos recorreguts. D'aquesta manera els participants poden escollir el recorregut d'aproximadament 10 o 15 quilometres.

Tot i que les dues primeres edicions es deia Marxa calellenca del Montnegre, el 2014 es decideix canviar el nom per Marxa de Sant Andreu per fer palès la data i el lloc principal per on passa el recorregut (Sant Andreu de l'Arboceda).

Podeu veure algunes fotos de les diferents edicions:

Aquí teniu un recull dels logotips de les diferents edicions:

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.