dijous, 5 de novembre del 2015

IVa Marxa de Sant Andreu

Pels vols de la festivitat de Sant Andreu apòstol (30 de novembre) els Amics Escoltes del Montnegre i l'Agrupament Escolta Montnegre coorganitzem la Marxa de Sant Andreu. Enguany ja comença a ser un petit clàssic i celebrem la quarta edició.

Aquesta quarta edició es celebrarà el diumenge 29 de novembre de 2015. Aquesta és una marxa popular, no competitiva, per l'entorn del Parc del Montnegre-Corredor més proper al terme municipal de Calella. En l'edició d'aquest any passarem per indrets interessantíssims de la nostra zona i els indrets "no tant bonic" per conèixer un Montnegre "diferent".
  

Per tal de poder arribar a diferents col·lectius, així com potenciar la caminada per entorns naturals amb familiars i amics, s'han dissenyat dos recorreguts. D'aquesta manera els participants podran escollir el recorregut de 11 o 15 quilòmetres.

La Marxa començarà a la plaça del Bunyol (Riera Capaspre) amb les inscripcions a les 8.15h. Seguidament es donarà el tret de sortida a les 8.30h des del mateix lloc. Un cop acabat tot el recorregut es podrà gaudir d'un esmorzar i un regal genial.

Ens fa especial il·lusió que enguany hàgim pogut ajuntat forces amb l'AMPA i el Mou-te de l'Escola Pia. A més a més, una part de la inscripció anirà donada a la Marató de TV3.

  • Anticipada: 7€ (aviat explicarem com)
  • El mateix dia: 8€

Que no et faci mandra! Anima't! I vine a fer el senglar!!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.