divendres, 9 d’octubre del 2015

Ermites i Estels del Montnegre-Corredor


Des dels Amics Escoltes del Montnegre i l'Agrupament Escolta Montnegre us volem presentar un projecte extern que hem trobat molt interessant i hem iniciat una col·laboració: El llibre Ermites i Estels del Montnegre-Corredor. Aquest és un treball fotogràfic, que es farà realitat per les dates nadalenques, on es recull l'arquitectura religiosa del Parc del Montnegre i el Corredor, fent un recorregut nocturn per 14 termes municipals entre les comarques del Maresme, el Vallès Oriental i la Selva. El que ens fa especial il·lusió és que hi surt la nostra ermita, St. Andreu de l'Arboceda, hi surt (teniu la foto, a baixa qualitat, just a sota). Pots trobar una mica més d'informació sobre el projecte als enllaços del final d'aquesta notícia.


Ara mateix l'autor està buscant finançament mitjançant la plataforma Verkami. Així doncs, gràcies a la bona disposició de l'autor del llibre, hem aconseguit que el llibre que val 25€, tingui un preu de 20€ per tots els socis i col·laboradors dels Amics Escoltes del Montnegre i de l'Agrupament Escolta Montnegre. També estem en vies de poder fer una presentació del llibre a Calella (on el preu ja no serà tant ajustat). Us mantindrem informats de tot.

Us comuniquem que estem gestionant la compra conjunta. Per tant, si estàs interessat amb la iniciativa, si us plau, envia'ns un correu a info@amicsescoltes.cat i diga'ns quants exemplars en vols. Nosaltres ho gestionarem tot per tu. Teniu de límit fins el dia 15 24 d'octubre (finalment tenim una mica més de temps).

Enllaços relacionats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.