dimarts, 28 de gener del 2014

Adéu David. No t'oblidarem!

Dir adéu sempre és difícil, i més quan s'ha de dir aviat. 

El passat dissabte dia 25 de gener ens van comunicar la mala notícia de la teva mort. Nosaltres també volíem expressar, com ja ha fet l'Agrupament Escolta Montnegre, la nostra gratitud envers tu. Per això volem deixar constància, amb aquestes línies, de l'amor i l'estimació que sentíem per tu.

Més de 20 anys han lligat l'escoltisme calellenc amb tu, des de que eres un llobató fins a arriba a ser Cap d'agrupament. Un llarg recorregut que deixa empremta a tots els nivells. Aquesta empremta sempre serà part de la nostra història.
El passat dilluns 27 de gener vam haver de dir-te adéu de manera definitiva. L'església de Sta. Maria i St. Nicolau de Calella era plena a vessar de gent que es volia acomiadar. Molts érem escoltes. Uns havíem compartit amb tu hores i hores d'escoltisme, d'altres només moments puntuals o fins hi tot només ens havies explicat histories de les teves vivències escoltes. Tots, per petit que fos l'enllaç amb tu, et volíem dir adéu.

El testament de Baden Powell diu: el camí autèntic per arribar a la felicitat és fent feliç a l'altre gent. Procureu deixar aquest món millor de com l'heu trobat, i així, quan us arribi l'hora de la mort, podreu morir feliços pensant que no heu malgastat el temps, sinó que vau fer tot el possible per fer el bé. Estigueu "Sempre a Punt" per a viure feliços i per morir feliços; sigueu fidels, sempre, a la vostra Promesa Escolta –àdhuc quan ja no sigueu nois– i Déu us hi ajudarà. Aquestes línies han ressonat aquest dies dins el nostre cap perquè ens fan venir a la memòria la teva actitud envers la vida. Estem segur que tu vas ser immensament feliç perquè vas fer feliç a molta gent. El que també queda clar (i es podria veure el passat dilluns) és que tu vas colpir al cor de molta gent i vas ajudar a deixar el món millor de com el vas trobar.

Gràcies David per formar part de l'escoltisme calellenc. Gràcies per poder dir amb orgull que tu vas formar part de l'Agrupament Escolta Montnegre i de les nostres vides. Gràcies i fins sempre! 

Sempre a punt!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.