diumenge, 15 de desembre del 2013

Participació al Dia Internacional de les muntanyes

El passat 11 de desembre es va celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes. Des de la Xarxa de Parcs Naturals es van organitzar un seguit d'actes per celebrar-lo. 

El Dia Internacional de les Muntanyes és una oportunitat per crear consciència de la importància que tenen les muntanyes per a la vida, d'assenyalar les oportunitats i les limitacions que afronta el desenvolupament de les zones muntanyoses, i de crear aliances que produeixin un canvi positiu en les muntanyes i les terres altes del món.

Les muntanyes són essencials per a la vida. Estem lligats a elles ja sigui que visquem a la major altura o al nivell del mar, i la seva importància per a nosaltres supera la nostra imaginació. Per aquest motiu els Amics Escoltes del Montnegre ens hi vàrem voler adherir. D'aquesta manera el Parc del Montnegre-Corredor va programar la IIa Marxa calellenca del Montnegre com activitat d'aquesta diada. 

Fa pocs dies des de la Diputació de Barcelona varen penjar les fotos dels diferent parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. Podeu veure les fotos on surt Marxa (a partir de la foto 37).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.