dimarts, 1 de març del 2016

3r camp arqueològic a St. Andreu de l'Arboceda (1)

Com ja sabeu de sobres, estem en plena excavació arqueològica de l'ermita de St. Andreu de l'Arboceda. Continuem treballant i ja sembla que comencem a arribar a un final d'aquestes etapes d'excavacions. Així doncs, us anunciem el 3r CAMP ARQUEOLÒGIC A SANT ANDREU DE L'ARBOCEDA.

Novament, BUSQUEM VOLUNTARIS per ajudar a la tercera campanya arqueològica a Sant Andreu de l'Arboceda.

Què s'ha de fer?

Ajudar els arqueòlegs en les excavacions, en el transport de pedres, sorra i tot el que convingui en l'estudi de l'ermita de Sant Andreu de l'Arboceda i el seu entorn.

Quan?

Aquesta vegada, al no poder treballar durant un pont i fer 4-5 dies seguits, ho estructurarem en diferents caps de setmana. De moment els tenim planificats tots, però poden patir variacions segons la feina feta, la meteorologia, disponibilitat de l'arqueòleg, etc. Us els anirem confirmant mica en mica.

Les dates programades:
  • De divendres 11 fins al diumenge 13 de març de 2016. (Confirmat)
  • De divendres 1 fins al diumenge 3 d'abril de 2016. (Anul·lat temporalment)
  • De divendres 8 fins al diumenge 10 d'abril de 2016. (Anul·lat temporalment)
  • De divendres 29 d'abril fins al diumenge 1 de maig de 2016. (Anul·lat temporalment)

En quin horari?

En el que puguis, et pots apuntar a ajudar un matí, dos… una tarda... el que puguis! Nosaltres hi serem cada dia de 8h a 17h.

Què hauré de fer?

Es tracta de fer feines d'excavar i transportar runa. Principalment es tracta de donar suport a l'equip d'arqueòlegs contractat i que duen la direcció arqueològica de Sant Andreu de l'Arboceda.

Hi ha condicions?

Cal tenir més de 18 anys, i venir amb ganes de treballar. És una col·laboració, voluntària. L'Associació Amics Escoltes del Montnegre es compromet a tenir assegurats tots els voluntaris i oferir els avituallaments necessaris (esmorzar, dinar, berenar, beguda i menjar per picar).


Com em puc apuntar?

Primer cal llegir AQUEST DOCUMENT. Després omplir AQUEST FORMULARI. Un cop ple, rebràs un correu amb més indicacions (entre dimecres 9 i dijous 10 de març).
 
I per què es fa un estudi arqueològic a Sant Andreu?

Doncs perquè l'Associació Amics Escoltes del Montnegre, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Montnegre, està treballant per tal de restaurar l'ermita i la casa de l'ermità, poder conèixer la seva història de més de 1000 anys i, a la llarga, habilitar-hi un espai per grups escoltes, joves, excursionistes i amants del Montnegre.

Animat a venir! Mica en mica, i entre tots, ajudarem a reconstruir Sant Andreu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.