dimecres, 18 de març del 2015

Marcat el Camí a Sant Andreu de l'Arboceda

Com ja haureu pogut veure a aquesta notícia de Radio Calella TV, el passat diumenge 15 de març de 2015 els Amics Escoltes del Montnegre, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Montnegre i l'Ajuntament de Calella, vàrem dur a terme el marcatge del camí que porta a l'ermita de Sant Andreu de l'Arboceda des del Passeig de mar de Calella.

Muntatge de la fita de ca l'Estolt.

Així doncs, el camí condueix des de la desembocadura de la Riera Capaspre fins al Coll de l'Era d'en Móra (antic abocador), seguidament agafa el camí dels escoltes fins arribar al mas de ca l'Estol, puja fins al llom de la Serra de ca l'Estolt i comença el descens fins arribar al Collet de Sant Andreu on, a pocs metres, es troba l'ermita de Sant Andreu de l'Arboceda.

El camí ha estat marcat amb un total de 33 fites. Les quals són de diferents tipologies:
  • 12 estaques de 8cm de diàmetre i 1m d'alçada completament noves.
  • 3 noves plaques d'alumini de 15cm x 15cm.
  • 6 estaques aprofitades de la ruta de la guilla.
  • La resta aprofitant faroles, pilones i altres.
El camí s'ha marcat seguint l'estil d'altres rutes de l'Ajuntament de Calella: escollint un logotip i color significatiu. Així doncs, per tal de dotar al camí d'un marcat esperit escolta, s'ha triat l'emblema mundial de l'escoltisme (Flor de lis) com a logotip i el color de fons que sempre l'acompanya, un lila intens.

Fita acabada d'instal·lar.
A partir d'ara podreu caminar per un paratge natural immillorable fins arribar a una ermita de gran importància històrico-cultural pel Montnegre i Calella sense cap risc de pèrdua!

El camí té un recorregut aproximat de 6.5km i 480m de desnivell. No hi ha excusa per no utilitzar-lo, ja que és apte per quasi tots els caminants!

Esperem que la iniciativa us agradi i que gaudiu del camí!

Pas per sota de la "carretera nova" (B-5126)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.