dijous, 8 de maig del 2014

Clean up the Med

Un any més, 4vents reforça el seu compromís per salvaguardar el medi ambient de les costes del Mediterrani amb l'adhesió a la campanya Clean Up the Med de Legambiente.

El principal objectiu de la campanya Clean Up the Med és augmentar la consciència ambiental, al mateix temps que es redueix la contaminació generada per l'activitat humana.

Enguany els Amics Escoltes del Montnegre i l'Agrupament Escolta Montnegre i  hem decidit participar a aquesta campanya. Però no ho farem sols. De la Demarcació de Girona també s'hi sumaran l'AEiG Sant Nicolau de Malgrat de Mar, l'AEiG Pinya de Rosa de Blanes, l'AEiG Flos i Calcat d'Arenys de Mar, l'AEiG Montpalau de Pineda de Mar i l'AEiG Bivac Sant Ponç de Tordera.

A part de la participació de l'escoltisme també gaudirem de la col·laboració del VAMMA (Voluntaris de l'Alt Maresme de Medi Ambient) i de totes les persones que s'hi vulguin unir!

Així doncs, el dia 24 de maig de 2014 ens sumarem als milers de voluntaris que, arreu del Mediterrani, estaran treballant per tal de conscienciar a les seves poblacions sobre la necessitat de conservació del medi ambient.

Conjuntament amb l'A.E. Montnegre durant el matí durem a terme, la neteja de la Riera Capaspre, ja que les rieres són una de les principals fonts de residus del mar Mediterrani a la nostra zona. Al migdia tots els Agrupament participants de la Demarcació de Girona vindran a acabar de passar el dia tot fent activitats, tallers i jocs al Pati de l'ós de la nostra població. En aquell moment més de 400 infants i joves seran a Calella per poder gaudir d'un dia protegint i aprenent de la natura.

Aquesta activitat està obert a qualsevol persona que s'hi vulgui apuntar! Si t'interessa, no dubtis en enviar-nos un correu electrònic

Animeu-vos a participar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.